شنبه , آوریل 27 2024

ناگت سبزیجات

  
 
 

ناگت سبزیجات

 

 

مواد لازم برای 4- 2 نفر:

 

اسپری روغن

پودر سوخاری: نصف پیمانه

نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری به علاوه مقداری بیشتر برای چاشنی

پوره سیب‌زمینی: یک و نیم پیمانه

اسفناج پخته و خرد شده: یک سوم پیمانه

فلفل سیاه: به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

 

• فر را روی حرارت 425 درجه فارنهایت از پیش گرم کنید.

• درون ظرف مخصوص پخت، لایه‌ای از فویل آلومینیومی قرار داده، روی آن را کمی روغن اسپری کرده و کنار بگذارید.

• درون یک بشقاب با استفاده از یک چنگال، پودر سوخاری را با یک چهارم قاشق چای‌خوری نمک خوب مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید.

• درون کاسه‌ای متوسط، سیب‌زمینی و اسفناج را با هم مخلوط کرده، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید سپس با دست از مخلوط به اندازه یک لقمه، یک لقمه برداشته و آن‌ها را به شکل توپ درآورده سپس درون مخلوط پودر سوخاری و نمک بغلطانید.

• ناگت‌ها را به ظرفی که از قبل آماده کرده‌اید منتقل کرده و کمی آن‌ها را به روغن آغشته کنید.

• ناگت‌ها را درون فر به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که پودر سوخاری روی آن‌ها مایل به قهوه‌ای شده و داغ شوند، حرارت دهید.


درباره ایران یوگا

پیشنهاد ما به شما

چگونه عادتهای غذایی کودک مان را اصلاح کنیم

       چگونه عادتهای غذایی کودک مان را اصلاح کنیم   زمان مناسب برای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *