جمعه , آوریل 26 2024

پلو سر تره

  
 
 

پلو سر تره

 

 

 

مواد اولیه:


آب دو پیمانه
برنج 3/1پیمانه
اسفناج 150 گرم
جعفری 50 گرم
شنبلیله 50 گرم
گشنیز 100 گرم
شوید 25 گرم
سیر یک بوته
تخم‌مرغ دو عدد
روغن جامد دو قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه و آب نارنجبه میزان لازم

 


طرز تهیه:


سبزی‌ها را شسته و خرد می‌کنیم. برنج را نیز شسته و در کف قابلمه می‌ریزیم. سبزی‌ها و سیر خرد شده را روی برنج ریخته و با آب می‌پزیم تا زمانی که آب آن خشک شود سپس حرارت را خاموش می‌کنیم.

در تابه‌ای سبزی و برنج پخته را ریخته و با پشت قاشق له می‌کنیم. روغن جامد را به آن افزوده و مرتب هم می‌زنیم تا خوب سرخ شود. نمک، فلفل و کمی زردچوبه به آن اضافه می‌کنیم. پس از آن سبزی را در تابه کنار می‌زنیم تخم‌مرغ‌ها را شکسته و روی آن را با سبزی می‌پوشانیم تا تخم‌مرغ خودش را بگیرد. حرارت را خاموش کرده و آب نارنج را به آن اضافه می‌کنیم.

درباره ایران یوگا

پیشنهاد ما به شما

چگونه عادتهای غذایی کودک مان را اصلاح کنیم

       چگونه عادتهای غذایی کودک مان را اصلاح کنیم   زمان مناسب برای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *