جمعه , آوریل 26 2024

سالاد بادنجان کبابی

  
 
 

سالاد بادنجان کبابی

 

 

 

 

این سالاد یک نوع سالاد جالب و غیر معمول تایلندی می باشد.

 

مواد لازم برای 2 نفر

 

بادنجان قلمی: 2 عدد، متوسط
تخم مرغ: 1 عدد، پخته و خرد شده
پیاز: 1 عدد، کوچک و حلقه نازک برش داده
سیر: 2 حبه، ریز یا رنده شده
نمک و فلفل: به مقدار لازم
جعفری یا گشنیز تازه: به مقدار لازم، خرد شده
آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
شکر: 1 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه

 

مرحله 1 – بادنجان ها را شسته و تمیز کنید، سپس با چاقو 2 یا 3 برش روی آن ها بزنید (به طوریکه سر و ته بادنجان جدا نشود) و روی گاز کباب کنید تا پخته شود.

مرحله 2 – پوست بادنجان ها را بگیرید و به قطعات 2 سانتی برش بزنید.

مرحله 3 – آبلیمو و شکر را با هم مخلوط کنید.

مرحله 4 – سیر را تفت دهید تا کمی قهوه ای شود.

مرحله 5 – بادنجان های کبابی را در ظرف مورد نظر چیده، تخم مرغ خرد شده، پیاز حلقه ای و سیر را نیز اضافه کنید و در نهایت جعفری و مخلوط آبلیمو را افزوده و سرو نمایید.

درباره ایران یوگا

پیشنهاد ما به شما

چگونه عادتهای غذایی کودک مان را اصلاح کنیم

       چگونه عادتهای غذایی کودک مان را اصلاح کنیم   زمان مناسب برای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *