نماد سایت ایران یوگا

سالاد شلغم ( ترکیه )

  
 
 
سالاد شلغم ( ترکیه )

 

                                                                

 

موادلازم ( جهت 3تا 4 نفر):

شلغم پوست کنده و رنده شده نیم کیلو

گشنیزیا جعفری ساطوری شده نیم پیمانه
هویج رنده شده 2عدد متوسط

لیمو دوعدد

روغن زیتون  3 قاشق غذاخوری

فلفل قرمز ساییده شده اندکی

نمک به میزان لازم

طرز تهیه:

شلغم را کمی نمک بپاشید و در یک بشقاب ته گرد بریزید. لیمو را آب بگیرید و با روغن روی شلغم

بریزید. فلفل بپاشید. سالاد را با جعفری یا گیشنیز آرایش دهید.

سالاد ترب سیاه : به جای شلغم , ترب سیاه پوست بکنید و خرد کرده به کار ببرید. بهتر است ترب

سیاه خرد کرده را یک ساعت در آب سرد بخوابانید تا تندی آن گرفته شود.

خروج از نسخه موبایل