جمعه , مارس 29 2024

سالاد شلغم ( ترکیه )

  
 
 

سالاد شلغم ( ترکیه )

 

                                                                

 

موادلازم ( جهت 3تا 4 نفر):

شلغم پوست کنده و رنده شده نیم کیلو

گشنیزیا جعفری ساطوری شده نیم پیمانه
هویج رنده شده 2عدد متوسط

لیمو دوعدد

روغن زیتون  3 قاشق غذاخوری

فلفل قرمز ساییده شده اندکی

نمک به میزان لازم

طرز تهیه:

شلغم را کمی نمک بپاشید و در یک بشقاب ته گرد بریزید. لیمو را آب بگیرید و با روغن روی شلغم

بریزید. فلفل بپاشید. سالاد را با جعفری یا گیشنیز آرایش دهید.

سالاد ترب سیاه : به جای شلغم , ترب سیاه پوست بکنید و خرد کرده به کار ببرید. بهتر است ترب

سیاه خرد کرده را یک ساعت در آب سرد بخوابانید تا تندی آن گرفته شود.

درباره ایران یوگا

پیشنهاد ما به شما

چگونه عادتهای غذایی کودک مان را اصلاح کنیم

       چگونه عادتهای غذایی کودک مان را اصلاح کنیم   زمان مناسب برای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *