موادلازم ( جهت 3تا 4 نفر):
شلغم پوست کنده و رنده شده نیم کیلو
گشنیزیا جعفری ساطوری شده نیم پیمانه
هویج رنده شده 2عدد متوسط
لیمو دوعدد
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز ساییده شده اندکی
نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
شلغم را کمی نمک بپاشید و در یک بشقاب ته گرد بریزید. لیمو را آب بگیرید و با روغن روی شلغم
بریزید. فلفل بپاشید. سالاد را با جعفری یا گیشنیز آرایش دهید.
سالاد ترب سیاه : به جای شلغم , ترب سیاه پوست بکنید و خرد کرده به کار ببرید. بهتر است ترب
سیاه خرد کرده را یک ساعت در آب سرد بخوابانید تا تندی آن گرفته شود.