نماد سایت ایران یوگا

کوکو گل کلم

  
 
 
کوکو گل کلم

 

 

 

گل کلم مانند دیگر سبزیجات هم‌خانواده آن دارای خواص بسیاری است که از جمله آن می‌توان به تقویت حافظه اشاره کرد. انواع خوراک و غذا را با گل کلم می‌توانید درست نمایید. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه کوکو گل کلم آشنا می‌شوید.


مواد لازم برای 2 نفر:


گل کلم نصف یک بوته کوچک
پیاز سرخ شده 1 قاشق غذاخور
تخم مرغ 2 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه:


مرحله 1 – گل کلم‌ها را شسته، در آب جوش روی حرارت متوسط برای 10 دقیقه قرار دهید تا پخته شوند. سپس آبکش کرده و اجازه دهید سرد شوند.

مرحله 2 – گل کلم پخته شده را با مواد دیگر در مخلوط کن ریخته تا یکدست شوند.

مرحله 3 – داخل ماهیتابه ای روغن ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. سپس از مایه کوکو به اندازه 1 تا 2 قاشق درون آن ریخته و اجازه دهید سرخ شوند. کوکوهای آماده شده را در ظرف مورد نظر چیده و همراه با سبزی تازه و نان سرو کنید.

نکات:


* برای نرم شدن و له کردن گل کلم می‌توانید از گوشت کوب نیز استفاده کنید که در این صورت دیگر نیازی به مخلوط کن نیست و مابقی مواد را به گل کلم افزوده و به کمک قاشق مخلوط کنید.

* این کوکو بافت نرمی دارد، به همین دلیل اجازه دهید یک طرف کوکو به خوبی سرخ شود، سپس به آرامی آن را برگردانید تا سمت دیگر آن نیز سرخ شود.

* می‌توانید تمام مایه کوکو را یک جا درون تابه بریزید، در این حالت 10 دقیقه یا بیشتر زمان دهید تا با حرارت متوسط، کوکو سرخ شده و ببندد. سپس آن را برگردانده و اجازه دهید سمت دیگرش نیز سرخ شود.

خروج از نسخه موبایل