نماد سایت ایران یوگا

سمبوسه پنیر

  
 
 
سمبوسه پنیر

 

 

 

 

مـواد لازم:


* پنیر سفت: ۱ لیوان
* مغز گردوی خرد شده: نصف لیوان
* نعناع خرد شده: به مقدار لازم
* نان لواش: به مقدار لازم

 


طرز تهیه:


ابتدا در ظرفی پنیر را با نعنای خرد شده و مغزگردو مخلوط می‌کنیم. سپس نان‌ها را مستطیل شکل از طول می‌بریم.
سپس نان را به صورت سمبوسه در می‌آوریم و کمی از مواد را داخل سمبوسه می‌ریزیم. کمی آرد خمیر می‌کنیم و سمبوسه را می‌بندیم و در روغن سرخ می‌کنیم.
سمبوسه‌ها را در صافی می‌ریزیم تا روغن آن برود. سپس سمبوسه‌ها را در عسل می‌زنیم تا تمام سطح سمبوسه به آن آغشته شود و در ظرف می‌چینیم. از این سمبوسه می‌توانیم برای صبحانه نیز استفاده کنیم.


خروج از نسخه موبایل