نماد سایت ایران یوگا

سس خیار

  
 
 
سس خیار

 

 

مواد لازم برای یک پیمانه:

خیار پوست کنده و رنده شده:‌ یک عدد متوسط
نمک: نصف قاشق چای‌خوری
ماست ساده: یک چهارم پیمانه
خامه ترش: 3 قاشق غذاخوری
آب یک عدد لیمو
نمک و فلفل

 

طرز تهیه:

• خیار رنده شده را درون صافی ریخته و صافی را روی یک کاسه قرار دهید نصف قاشق چای‌خوری نمک به آن اضافه کرده و هم بزنید.

• یک ساعت صبر کرده و در این مدت آن را هم زده و یک تا دوبار به آرامی فشار دهید تا آب آن مقداری گرفته شود.

• درون کاسه‌ای خیار آبگرفته شده را با ماست و خامه ترش مخلوط کرده هم بزنید.

• مقداری آب لیمو و نمک و فلفل نیز به سس اضافه کنید.

خروج از نسخه موبایل