نماد سایت ایران یوگا

سیب زمینی های تنوری

  
 
 
سیب زمینی های تنوری

 

 

 

 

مواد اولیه:


سیب‌زمینی سه عدد
روغن زیتون سه قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
لوبیا قرمز پخته دو قاشق سوپخوری
پنیر پیتزا 100 گرم
سس مایونز دو قاشق سوپخوری
ذرت پخته دو قاشق سوپخوری
شوید تازه خرد شده یک قاشق سوپخوری

 


طرز تهیه:


فر را با حرارت 200 درجه سانتی‌گراد روشن می‌‌کنیم. سیب‌زمینی‌ها را شسته از وسط نصف کرده و روی سطح صاف آنها با نوک چاقو خطوطی عمیق ایجاد می‌‌کنیم. به سیب‌زمینی‌ها کمی روغن مالیده و در فویل می‌‌پیچیم و به مدت 30 دقیقه در فر می‌‌گذاریم. پس از پخت، داخل آنها را با قاشق کمی خالی کرده و مواد داخل سیب‌زمینی‌ها را با سس مایونز، نمک، فلفل و پنیر پیتزا مخلوط می‌‌کنیم. مواد را به سه قسمت تقسیم کرده و هر کدام را با لوبیا، ذرت و شوید مخلوط می‌‌نماییم. حالا داخل سیب‌زمینی‌ها را با این مواد پر کرده و در فر به مدت پنج دقیقه قرار می‌‌دهیم تا پنیر آب شده و روی آنها طلایی شود.

خروج از نسخه موبایل