جمعه , آوریل 19 2024

کاری لوبیا

  
 
 

کاری لوبیا

 

 

مواد لازم برای 2 نفر

سیر: 1 تا 2 حبه، رنده شده
پودر کاری
: 1 قاشق چایخوری
پودر زیره: نصف قاشق چایخوری
زنجفیل تازه: 1 قاشق چایخوری رنده شده
نمک و فلفل: به مقدار لازم
پیاز: 1 عدد متوسط، ریز شده
کنسرو لوبیا چیتی یا لوبیا پخته: 2 پیمانه (به دلخواه از لوبیا قرمز نیز می توان استفاده کرد)
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق مرباخوری
گوجه فرنگی تازه: 2 عدد متوسط و رنده شده
گوجه فرنگی تازه: 2 عدد، بدون پوست و خرد شده

 

طرز تهیه

مرحله 1 – کمی روغن در تابه ریخته و پیاز را افزوده، تفت دهید تا نرم و طلایی شوند، سپس سیر، زنجفیل و رب گوجه را اضافه کرده و بعد از چند دور هم زدن، رنده گوجه را نیز اضافه کنید.

مرحله 2 – لوبیا، گوجه خرد شده، کاری، زیره، نمک و فلفل را افزوده و اجازه دهید با حرارت ملایم مواد با هم مزه دار شده و غلیظ شوند. (در صورت نیاز کمی آب می توان اضافه کرد)

مرحله 3 – خوراک آماده شده را همراه با برنج یا نان سرو نمائید.

درباره ایران یوگا

پیشنهاد ما به شما

چگونه عادتهای غذایی کودک مان را اصلاح کنیم

       چگونه عادتهای غذایی کودک مان را اصلاح کنیم   زمان مناسب برای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *