پنج‌شنبه , آوریل 25 2024

پاستا با سس جعفری و گردو

  
 
 

پاستا با سس جعفری و گردو

 

 

 

 

مواد اولیه:


ماکارونی فرمی شکل 500 گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

پنیر گودا و جعفری از هر کدام 100 گرم

کره 50 گرم

سیر دو تا سه حبه

مغز گردو خردشده 2/3 پیمانه

آب‌لیمو سه قاشق سوپ‌خوری

روغن زیتون 4/3 پیمانه

 

طرز تهیه:


* در ابتدا پنیر را به صورت مکعبی خرد می‌کنیم.

* سیر را پوست گرفته، جعفری‌های پاک کرده را به همراه گردو داخل مخلوط‌کن می‌ریزیم و به مخلوط حاصل مقداری نمک، فلفل و آب‌لیمو می‌زنیم.

* در ضمن روغن زیتون را به تدریج اضافه می‌کنیم.

* ماکارونی‌ها را در آب و کمی نمک پخته و پس از آبکش کردن داخل کره تفت می‌دهیم و با سسی که درست کرده‌ایم مخلوط و سریعاً سرو می‌کنیم.

* همراه با این غذا می‌توانیم پنیر رنده شده نیز سرو کنیم.

درباره ایران یوگا

پیشنهاد ما به شما

چگونه عادتهای غذایی کودک مان را اصلاح کنیم

       چگونه عادتهای غذایی کودک مان را اصلاح کنیم   زمان مناسب برای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *