پنج‌شنبه , آوریل 18 2024

نان سیاه دانه و زیره

  
 
 

نان سیاه دانه و زیره

 

 

 

مواد اولیه:


آرد گندم سبوس‌دار 120 گرم

سبزی‌های معطر خشک و بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری

روغن آفتابگردان یا هسته انگور دو قاشق غذاخوری

ماست دو و نیم درصد چربی 100 گرم

زیره و سیاه دانه یک قاشق غذاخوری


طرز تهیه:


* آرد را با بیکینگ‌پودر و سبزی‌های معطر مخلوط می‌کنیم. روغن آفتابگردان یا هسته انگور و ماست را به آرد اضافه کرده تا یک دست شود.

* خمیر را به 15 قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را به صورت نان‌های کوچک 10 سانتی‌متری و مربع شکل باز می‌کنیم.

* زیره و سیاه دانه را در ظرفی ریخته و نان‌ها را در آن می‌غلتانیم.

* روی نان‌ها را پوشانده به مدت یک ساعت در یخچال می‌گذاریم.

* کف سینی فر را کمی چرب کرده و نان‌ها را روی آن قرار داده در فر می‌گذاریم و با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد حدود 18 دقیقه می‌پزیم.


نکتـه:
* کسانی که رژیم غذایی دارند این نان را به صورت میان وعده یا برای صبحانه استفاده کنند.

* از سبزی‌های معطری مانند ترخون، نعنا، شوید و مرزه استفاده کنید.


درباره ایران یوگا

پیشنهاد ما به شما

چگونه عادتهای غذایی کودک مان را اصلاح کنیم

       چگونه عادتهای غذایی کودک مان را اصلاح کنیم   زمان مناسب برای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *