شنبه , آوریل 20 2024

غذا

وقتي كه ما با طبيعت هماهنگي نداريم و با قانون خدا هماهنگ نيستيم و براي راضي كردن نفس خود هم كار مي كنيم بايد انتظار ضعف در نيروي هستي و درنتيجه مواجهه با بيماريهاي مختلف باشيم. 
راه مبارزه با بيماريها، آگاه بودن از اينكه چه چيز باعث بيماري ما مي شود؟ خود را بدرستي آزمايش كنيم. روش زندگي و تغذيه خود را بكلي عوض كنيم و خود را براي سلامتي آماده كنيم. 
چه چيزهائي را از برنامه غذائي خود حذف كنيم: 
    -گوشت ،مرغ، ماهي، تخم مرغ(تمام مشتقات حيواني)
    -قند وشكر سفيد، شيريني جات، شكلات، نوشابه هاي شيشه اي ، نوشابه هاي پاكتي
    -غذاهاي كنسرو شده، چيپس، سوپ ها، كورن فلكس و سوسيس
    مشتقات شير: پنير- كرم خامه – پودنيك – دسرها 
    روغن هاي نباتي- آرد سفيد – برنج بدون سبوس – گوجه پخته شده يا رب گوجه فرنگي. 
    الكل – سيگار – مواد مخدر 
    كليه داروهاي شيميايي 
    غذاهاي دير هضم كه سمّ در بدن ايجاد مي كنند: شير-تخم مرغ – روغن هاي نباتي وغذاهاي غير گياهي 
    چيزهائي كه ايجاد سرطان مي كنند (عصبي بودن +غذاها ونوشابه هاي مصنوعي و كنسروها ونوشابه ها)
    انواع تأسيس ها (سمها) در شير مي باشند. 
    غذاي ماكرووي
    توجه: وقتي كه درد داريم،‌بيماري نيست بلكه علامت بودن سمّ در بدن است. كه بايد از طريق پاكسازي وآب ميوه وميوه و سوپ ساده يا آبليمو و عسل بدن را آماده براي درمان كنيم. كه مسئله يبوست وكبدي برطرف مي شود. تمام بيماريها دراثر هضم نشدن غذا كه ايجاد سم مي نمايند مي باشد. 
چرا بايد تمام غذاهاي غيرگياهي را حذف كرد؟ 
    زيرا اين غذا در مدت چند ساعت گنديدگي و فساد ايجاد مي كند. و چنانچه بموقع دفع نشوند لاشه ها مانده و ايجاد سرطان مي كنند. بخصوص در كشورهائيكه بيشتر گوشت مصرف مي كنند. اين بيماريها زياد است. براي اينكه طول عمر بيشتري مثل: شير، فيل و اسب داشته باشيد، گياه خواري توصيه         مي شود و گوشتخوار (حيوان) فقط 17 سال زندگي مي كنند. 
    براي هضم غذاهاي گوشتي معده ما بايد اسيد بيشتر توليد كند. خود غذاهاي گوشتي اسيدي هستند بنابراين توليد اسيد زياد خواهد بود. 
    موقع هضم و جذب در گوشتخواري ، تمام هورمونها خيلي فعال مي شوند در نتيجه فشار زياد به اعصاب مي آيد. در نتيجه، ترس و ناراحتي اعصاب ناشي از گوشتخواري است. 
    تمام حيوانات براي اينكه فربه شوند، بوسيله انواع و اقسام هورمونها تغذيه مي شوند و همين باعث نارسائي هورمونها مي شود. انواع آنتي بيوتيك هم همينطور. 
    با كشتن و ريختن خون حيوانات در رودخانه ها،‌ اين روزها بيشتر آدمها دچار سنگ كيسه صفرا ميشوند. 
    چرا ما بايد غذاهاي كنسرو شده و چيپس، سوپ ها و سس ها و كورل    و سوسيس ها را كنار بگذاريم و … كليه اين غذاها سرطان زا هستند. سردرد و عدم تحرك و گردن درد و براي كليه و كبد مضّر هستند. (10% شكر و بقيه آرد تصفيه شده مي باشند و داراي مواد شيميايي). بچه هائي كه بد غذا مي خورند دچار      بي خوابي مي شوند. 
    چرا بايد شير ومشتقات آنرا از غذاهايمان حذف كنيم؟ 
    در غرب مردم آگاه شده اند كه شير نخورند و ليكن در هند و كشورهاي جهان سوم ، هنوز به اين درك نرسيده اند. 
    عوارض نوشيدن شير – كلسيمي كه درشير است مضّر است. هر چه بيشتر شير بخوريم بيشتر دچار كمبود كلسيم مي شويم. شير داراي فسفر بالايي است. كه فسفر كلسيم خون را بهم مي زند. در نتيجه خون سعي مي كند كلسيم خود را از دندانها و استخوان ها بگيرد. سپس استخوان ها و دندانها شكننده مي شود. چنانچه ناراحتيهاي: ورم لوزتين- برونشيت، سينوزيت، چرك گوش، آسم ، ناراحتي چشم  و زنانگي و ميگرن داشته باشيد، شير را قطع كنيد. آمريكا – فنلاند – انگلستان بالاترين رقم استخوان درد ادارا مي باشد. كلسيم اضافي در خون و بافت ها، باعث بيماريهائي چون: تومور و آب مرواريد، كليه و سنگ صفرا، سياتيك، تيروئيد و پروستات و بيماريهاي فراوان ديگر. 
    اولين چيزي كه بدن بعد از خوردن شير مي سازد، توليد اسيد است كه آن بصورت دلمه مدت زيادي براي هضم در معده مي ماند، بنابراين انتظار زخم و غيره را بايد داشت.
    آب ليمو وآب تمبرهندي بهترين برطرف كننده اسيد است. براي غذاهاي تند ورسام و سمبر وچاشني از آب تمبرهندي و آبليمو استفاده شود. زيرا غذاهاي تند زخم و التهاب ايجاد مي كند. 
    براي جلوگيري از هرگونه جراحتهاي داخلي حتماً از دو چيز استفاده شود: 
    1-(تامارين يا آب تمبرهندي و آبليمو) – آب ليمو تازه در يك ليوان آب ناشتا كمي عسل بدون شكر و نمك. 
    2-از كليه غذاهاي حيواني، تخم مرغ، صرف نظر كنيد. 
    علت اينكه بايد شكر تصفيه شده و شيريني جات وشكلات ونوشابه ها را كنار بگذاريم؟ تمام اين ها عاري از هر گونه مواد غذائي هستند. 
    شكر، اسيد مي باشد وتمام بافت ها را مي پوشاند و ما را براي هر گونه بيماري آماده مي كند. در مورد بيماريها از شكر در كتابها مي شود نوشت: رفتار بچه ها، عدم تمركز، بي حوصلگي و ناتواني در مطالعه، زخم ها، ناراحتي پوستي، آرتروز وبيماريهاي كليه همه از مصرف شكر مي باشد. طوفانهاي مغزي، بيماريهاي رواني، اپيلپسي، افسردگي همه از مصرف شكر مي باشد. شكر علاوه بر اينكه دندانهاي بچه ها را خراب مي كند، باعث كندي رشد ذهن بچه ها مي شود. كليه نوشابه ها براي كليه مضرّ  مي باشد. 
    توجه: معلمين و والدين چنانچه مي خواهند بچه هاي خوب داشته باشند، بايد در غذا دادن آن دقت كنند كه شكلات و …. آشغال به بچه ها ندهند. 
    توجه: ماء الشعير بازدارنده از پوكي استخوان، تصلب شرائين، آرترواسكلروز، مانع از رشد غدد سرطاني (غدد سرطاني سينه، تخمدان، پروستات). 
    چرا بايد كليه غذاهاي تصفيه شده (روغن، نمك و آرد، برنج سفيد) راحذف كرد؟ 
    روغن هاي تصفيه شده ، به آنها مواد شيميائي اضافه مي شوند وهمه سرطان زا هستند و براي قلب خوب نيست. كره و روغن خوبست. روغن خردل، روغن نارگيل، روغن كنجد، روغن زيتون، روغنهاي قابل استفاده مي باشند. 
    نمك هاي تصفيه شده خوب نيست، ‌نمكهاي طبيعي سنگي مفيد است وليكن نمكهاي تصفيه شده آيدودين اضافه مي كنند. كه مفيد نيست و علت مشكلات تيروئيد كمبود آيدودين است كه در نمكهاي دريا موجود  است. 
    آيدودين، مواد شيميائي مرده است كه به نمكهاي تصفيه شده اضافه         مي كنند. نمك تصفيه شده اسيد است كه باعث مي شود تمام مفاصل بسته شوند كه بيماريهاي آرتروز و فشار خون نتيجه استفاده از اين نمك است. 
    آرد تصفيه شده، بهترين غذا و غذاي طبيعي است. وليكن وقتي تصفيه        مي شود همه مواد آن از بين مي رود. 
    آردي كه در آن با اسيدآمينه و ويتامين است خوب نيست، زيرا طبيعي نيست و در بدن خوب نمي شود در هندوستان از آسياب سنتي استفاده مي شود و بدون اينكه آرد تصفيه شود از آن استفاده مي شود. 
    فريب نان قهوه اي و كاغذهاي رنگي را نخوريد، زيرا فقط رنگ قهوه است. 
    ناني كه از گندم خالص باشد،بدون تخم مرغ، رنگ، شير، بهترين وسالم ترين نان است. عوارض بيماريهاي خوردن اين نوع نانهاي ناخالص، بيماريهاي سينوزيت، برونشيت… 
    برنج بدون سبوس – تمام برنج هاي سفيد مثل آرد سفيد بايد حذف شود. برنج نيم جوشانده 
    چرا بايد گوجه فرنگي پخته حذف شود؟‌
    گوجه فرنگي وقتي كه پخته مي شود تبديل به اسيد مي شود. بنابراين گوجه فرنگي پخته و رسيده بهترين نوع مصرف آن است. گوجه فرنگي جاي تمبرهندي را گرفته ، در صورتي كه تمبرهندي داراي فلورايد فراوان مي باشد. در اندراپراديش رقم قابل ملاحظه اي از Plousosip بچشم مي خورد. 
    چه چيزهائي بايد به غذايمان اضافه كنيم؟ 
    آب، ميوه هاي تازه فصلي، سبزيجات فصلي، كره گياهي، ماست خانگي، دوغ. 
    تمام جوانه ها، گندم، جو، برنج نيم جوشانده يا برنج سبوس دار. 
    حبوبات، دال، دانه ها، هميشه تمبرهندي، آجيل، كنجد و مغز گردو، تخم آفتابگردان، بادام، پسته، نارگيل، (ميوه هاي خشك در زمستان). 
    آب ليموي تازه (بدون شكر)، آب تمبرهندي براي جلوگيري از اسيد و (فلوروسيس)، جوانه ها يا غذاهاي حيات دار. 
    توجه: چنانچه سرخ كردني درست مي كنيد از روغن هاي تصفيه نشده استفاده كنيد. 
    توجه: براي بچه هاي درحال رشد- شير تهيه شده از دانه هاي كنجد، دانه هاي كدوشيرين، لوبيا ، سويا ، گندم، نارگيل، بادام، بادام زميني همراه خرما و عسل با حل و زعفران و وانيل طبيعي. 
    از كجا پروتئين بدست بيآوريم؟ پروتئين از اسيدهاي آمينه بدست مي آيد. و چيزي كه روي زمين رشد مي كند از اسيدهاي آمينه است. گاو، فيل، اسب از كجا اسيدهاي آمينه بدست مي آورند از سبزيجات وعلف ، تمام سبزيجات و حبوبات، دال ها، گياهان همه در پروتئين غني هستند. 
    كلسيم- از فسفر و منگنز بدست مي آيد ، درتمام سبزيجات وگياهان سبز، آجيل ها، كنجد وبادام حتي بچه هاي خيلي لاغر مي توانند از شيري كه تهيه شده از كنجد ، بادام،‌ نارگيل و گندم، لوبيا سويا، در صورتي كه شير مادر كم باشد، از اين شير مي توان استفاده كرد. 
    ويتامين A- سبزيجات سبز و ميوه هاي زرد، انبه، پاپايا، هويج، هلو، گشنيز تازه، نعنا تازه. 
    ويتامين B12- ماست تازه 
    آهن- تمام سبزيجات سبز، ميوه هاي خشك، اسفناج 
    چگونه بايد غذا را بخوريم؟‌
    غذا را با آگاهي بايد خورد. نه فقط براي اينكه چه مي خوريم؟ بلكه بايد آگاه و ممنون باشيم از بابت غذاهائي كه مي خوريم. 
    سعي كنيد در سكوت و در شروع با تشكر از خداوند غذا را شروع كنيم. مجسم كنيد كه براي اين بشقاب غذا چه دستها زحمت كشيده اند تا شما اين بشقاب غذا را مي خوريد. 
    غذا را بخوبي بجويد، بايد گفت كه بايد غذا را بخوريم و نوشيدنيها را بنوشيم كه شامل دوغ و آب ميوه كه بايد در دهانمان بگردانيم وسپس بداخل معده بفرستيم. 
    وقتي معده نصف شده، بايد دست از غذا كشيد. 
    وقتي شما مريض هستيد يا انرژي پائين داريد يا در حال رژيم هستيد. “ سعي كنيد آب ميوه، بهتر است ميوه بخوريد. زيرا جويده مي شوند) و فقط ليمو با آب نوشيده شود. براي هضم غذا انرژي زيادي مصرف مي شود، كه اين انرژي بسيار ارزشمند و براي سلامتي لازم است. 
    “ غذاهاي ساتريك يا پاك، براي سلامتي خوبست و رژيم تنها غذائي نيست كه داخل دهان مي شود بلكه بستگي به هواي تازه اي دارد كه ما استنشاق مي كنيم و ديد پاكي كه از طريق چشمان مي بينيم، صداهاي پاكي كه از طريق گوشها مي شنويم و چيزهاي پاكي كه بوسيله دستها وپاها لمس مي كنيم وتمام اين چيزها را بوسيله حواس پنجگانه بعنوان رژيم دريافت مي كنيم. گوش كردن بصداي بد، ديدن چيزهاي بد ، لمس كردن چيزهاي بد شامل چيزهاي پاك و روحاني نيست. 
    سعي كنيد تلويزيون را بحداقل برسانيد، فقط اخبار. 
    كتابهاي عرفاني و معنوي بخوانيد، خواندن داستانهاي عشقي، مجلات آشغال، را كنار بگذاريد. 
    چرا بايد موسيقي هاي احساسي و غيبت و انتقاد را بايد كنار بگذاريم؟‌
    حس شنوائي و بويائي ولامسه وچشائي، مثل دروازه اي است كه هر چه وارد شود، وارد بدن مي كند و غيبت و انتقاد و موسيقي هاي احساس برانگيز، تغذيه خوبي براي بدن و ذهن نيست. موسيقي غذاي روح است وليكن بايد غذائي باشد كه ما را بطرف آگاهي بالا سوق دهد، وقتي كه كتابهاي مقدس خوانده شود و در مورد شكوه خداوند صحبت شود، چرا وقت بايد راصرف غيبت و رفتار ديگران و يا توسعه امواج شيطاني و پليد وتنفر و عصبانيت ويا امواج شيطاني گذشته گذراند. در هر فردي جرقه اي از روحانيت است. بنابراين نقطه روحانيت را بايد شارژ كرد. 
    چيزهائي كه بايد به روش زندگي ما اضافه شود: 
    -كتابها و مجلات كه سطح آگاهي را بالا ببرد. 
    -موسيقي هاي ايثارگرانه و كلاسيك
    -درسهاي معلمان بزرگ را كه راجع به ابديت تا حقيقت، راستي، صلح، عشق، عدم خشم، رحم وشفقت، برادرانه زندگي كردن را بايد آموخت. 
    -سرويس بدون انتظار. 
    -يوگا (سوريانا ماسگارا)
    -تنفس ها را بخوبي انجام دادن. 
    توجه: ما احتياج داريم كه سطح آگاهي مان را از زندگي محدود و باريك خود تغيير دهيم و خودمان را بعنوان يك قسمت زيبا از هم بدانيم. 
    سكوت را تمرين كنيد، سكوت زبان رهرواست، صحبت شيرين وملايم عشق زلالائي است (فرياد، خشم، ترس، جيغ و ترمپت است)
    چگونه بايد ميوه ها را خورد؟‌وما چگونه با خوردن غلط آن آسيب به بدنمان مي رسانيم. امروزه مردم ميوه ها را بروش هاي زير مي خورند: 
    1-بعد از غذا 
    2-با شير مخلوط مي كنند براي دسر 
    3- مي پزند 
روش درست ميوه خوردن:‌
    1-ميوه بايد با معده خالي ميل شود. 
    2-ميوه هرگز نبايد با شير يا سبزيجات مخلوط شود. 
    3-ميوه نبايد پخته شود. 
    توجه: وقتي ميوه در دهان خوب جويده شود بلافاصله وارد معده مي شود ودر مدت كمي (15 الي 20 دقيقه) وارد روده مي شود و چنانچه بعد از غذا ميل شود، در بالاي غذا مي ماند و مدت زيادي طول مي كشد، و درست مشخص       نمي شود كه وارد روده شد است. بنابراين ميوه هدر مي رود و خود باعث اسيدي شدن و عدم هضم و گاز و يبوست و بيماريهاي ديگر مي شود. 
    پختن ميوه باعث مي شود كه آنزيم آن از بين برود. 
    يكساعت قبل از غذاخوردن، خوردن ميوه براي پيشگيري از اسيدي شدن و يبوست مفيد است. 
    براي كساني كه بيماريهاي مغزي دارند، بايد از خوردن، سريال، نان پارات،    خودداري كنند و فقط ميوه ميل كنند. 
    وقتي از گرسنگي مي ميريد، ميوه بهترين غذا است. آنها انرژي را بسرعت تقسيم مي كنند. (بدون مصرف  انرژي زياد)
    بعد از باجان مهر 10 دقيقه براي مدتي بنشينيد. اگر بعد از آن نور را مي بينيد خوبست وگرنه فايده ندارد. بيشتر دوست بداريد و كمتر حرف بزنيد. خدمت عاشقانه بديگران اين علامت موفقيت در مديتيشن است. كه درعمل و رفتار شما مشخص است. همانطور عمل خورشيد وباران گرما و سرما، خاك غذا براي درخت، آب، علف ، گندم.)
    آب در نتيجه جوانه گندم: 
    براي ناراحتي راست روده، بيماريهائي چون: ايدز، سرطان، آسم ، ناراحتي هاي كليه مفيد است و براي شستشوي چشمان مفيد است. 
    براي بيماريهاي مزمن و كهنه بسيار مفيد است زيرا درست مثل انتقال خون به بدن كمك مي كند كه سموم تجمع شده دراثر ساليان زياد خارج شده، در نتيجه سلولهاي كهنه تبديل به سلولهاي نو شوند. 
    سموم بوسيله اسهال و استفراغ از بدن خارج مي شود. 
    توجه توجه: استروژنها دراغذيه خام 
    بادام،‌كاشيو، بادام زميني، جو دو سر، ذرت، گندم، سيب. 
    باعث افزايش وزن رحمي،‌افزايش حجم مايع در ديوارهاي رحم و افزايش در شمارة سلولهاي مهبل. 

درباره ایران یوگا

پیشنهاد ما به شما

شاواسانا چیست ؟ 

شاواسانا و آدواسانا از وضعیتهای اصلی خوابیده و پایه انجام بسیاری از حرکات و آساناهای کلاسیک و بسیار مهم …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *