جمعه , آوریل 19 2024

رابطۀ انواع سبزی و میوه جات با عضوهای بدن

رابطۀ انواع سبزی و میوهجات با عضوهای بدن
گردآوری: مسعود موحدی
بخش دوم
در مجلۀ شمارۀ 79 دانش یوگا بخشی از مقالۀ «رابطۀ انواع سبزی‌ها با عضوهای بدن» به چاپ رسید. در قسمت نخست به تشابه آووکادو با رحم، رابطۀ انگور با ریه، پنیر با استخوان، قارچ با گوش، گوجه‌فرنگی با قلب، موز با افسردگی، لوبیا قرمز با کلیه و در آخر رابطۀ ساقه کرفس با استخوان پرداختیم. در این شماره ادامۀ مطلب را بخوانید.

رابطۀ گردو بامغز
 
ظاهر گردو شباهت زیادی به مغز انسان دارد. گردو تنها خشکباری است که حاوی مقادیر قابل‌توجه‌ای از اسیدهای چرب امگا 3 می‌باشند. مصرف این اسیدهای چرب از بیماری دمانس (Dementia) یا زوال عقل که در اثر تخریب سلول‌های مغز به وجود می‌آید، جلوگیری می‌کند. محققین آمریکایی نشان دادند که عصارۀ گردو سبب از بین رفتن پلاک‌های پروتئینی تشکیل‌شده براثر بیماری آلزایمر می‌شود. محققین دانشگاه Tufts در بوستون دریافته‌اند که مصرف گردو برخی علائم پیری مغز را معکوس و درمان می‌کند.

ادامه مطلب را در مجله شماره 80 مطالعه نمایید.
 

درباره ایران یوگا

پیشنهاد ما به شما

توصیه هایی برای افراد مبتدی در یوگا

مسلما درباره فواید بیشمار ورزش یوگا برای جسم و روح زیاد شنیده اید و علاقمندید …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *