مواد اولیه:
بادنجان متوسط چهار عدد
شکر دو قاشق غذاخوری
انار ترش یک پیمانه
پیاز متوسط دو تا سه عدد
روغن به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
آب 4/1پیمانه
گردو نگینی خرد شده نصف پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا بادنجان را پوست کنده و در آب نمک میگذاریم تا تلخی آن برود بعد آن را خشک و در روغن سرخ میکنیم و کنار میگذاریم. در همان ظرف اول پیاز خرد شده را تفت میدهیم، تا طلایی شود، بعد انار ترش یا انار ملس را میریزیم و خوب تفت میدهیم. سپس گردو نگینی شده را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه اضافه میکنیم و به اندازه کافی آب میریزیم و میگذاریم تا آب آن کشیده شود. بعد این مواد را در شکم بادنجان میریزیم و بقیه مواد را در کنار بادنجانها در ظرف سرو میریزیم.
نکتـه:
اگر انار خیلی ترش بود شکر اضافه میکنیم.