شنبه , آوریل 20 2024

بادنجان با انار دون

  
 
 

بادنجان با انار دون

 

 

 

مواد اولیه:


بادنجان متوسط چهار عدد
شکر دو قاشق غذاخوری
انار ترش یک پیمانه
پیاز متوسط دو تا سه عدد
روغن به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
آب 4/1پیمانه
گردو نگینی خرد شده نصف پیمانه


طرز تهیه:


ابتدا بادنجان را پوست کنده و در آب نمک می‌گذاریم تا تلخی آن برود بعد آن را خشک و در روغن سرخ می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. در همان ظرف اول پیاز خرد شده را تفت می‌دهیم، تا طلایی شود، بعد انار ترش یا انار ملس را می‌ریزیم و خوب تفت می‌دهیم. سپس گردو نگینی شده را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه اضافه می‌کنیم و به اندازه کافی آب می‌ریزیم و می‌گذاریم تا آب آن کشیده شود. بعد این مواد را در شکم بادنجان می‌ریزیم و بقیه مواد را در کنار بادنجان‌ها در ظرف سرو می‌ریزیم.

 

نکتـه:
اگر انار خیلی ترش بود شکر اضافه می‌کنیم.

درباره ایران یوگا

پیشنهاد ما به شما

چگونه عادتهای غذایی کودک مان را اصلاح کنیم

       چگونه عادتهای غذایی کودک مان را اصلاح کنیم   زمان مناسب برای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *