فالوده خانگی

  
 
 

فالوده خانگی

 

 

 

 

مواد لازم:

 

نشاسته: 250 گرم

آب: 2 لیوان

گلاب: یک سوم لیوان

 

طرز تهیه:

 

آب و نشاسته را مخلوط کرده و در قابلمه نچسب می‌ریزیم، و آن را روی حرارت اجاق قرار داده و با قاشق چوبی مرتب به هم می‌زنیم تا مایه فالوده بجوشد.

سپس گلاب را اضافه کرده و آن را به هم می‌زنیم تا غلیظ و کاملاً کشدار و سفت شود و مانند توپ در وسط قابلمه قرار گیرد (برای این کار باید حداقل 20 دقیقه وقت صرف کنیم). سپس در ظرف بزرگی، آب و یخ فراوان می‌ریزیم و آن را نزدیک چرخ گوشت قرار می‌دهیم، پنجره چرخ گوشت را به آن وصل کرده و مایه فالوده را در چرخ می‌ریزیم .

ظرف یخ را طوری قرار می‌دهیم که رشته‌های فالوده داخل آن بریزد . مرتب و به آرامی ، با دست آن را زیرورو می‌کنیم. (بهتر است این کار با دستکش انجام شود تا دست یخ نکند).

پس از اتمام کار مقداری یخ را خرد کرده و کمی گلاب و شربت آبلیمو اضافه می‌کنیم . در موقع سِرو می‌توانیم روی آن کمی شربت آبلیمو بریزیم و با یک حلقه لیموترش برش زده، آن را تزئین کنیم.

درباره ایران یوگا

پیشنهاد ما به شما

چگونه عادتهای غذایی کودک مان را اصلاح کنیم

       چگونه عادتهای غذایی کودک مان را اصلاح کنیم   زمان مناسب برای …

0 0 رای ها
Article Rating
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 Comments
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
()
x