پنج‌شنبه , دسامبر 8 2022

خواص دارویی پیاز

  
 
 

خواص دارویی پیاز

 

 

 


 پياز به عنوان یک داروی ضدعفونی کننده استفاده می شود.


مالیدن آب پياز به صورت از ایجاد لکه ها جلوگیری می کند.


و از مخلوط آب پياز و عسل می توان به عنوان یک کرم ضد چروک استفاده کرد .

 

پياز سرشار از ویتامین C، کلسیم، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، گوگردو اسید فولیک و مقدار کمی آهن، مس و روی است که تاکنون تحقیقات زیادی برای اثبات خواص آن صورت گرفته است .

 

خوردن پياز در پیشگیری از پوکی استخوان مؤثر است؛ چرا که پياز با جلوگیری ازکاهش مواد معدنی به ویژه کلسیم موجود در سلول‌های استخوانی از بروز پوکی استخوان جلوگیری می‌کند

 

پژوهشگران دانشگاه برن سوئیس، ترکیبی در پياز شناسایی کرده اند که از کاهش حجم استخوان و پوکی آن جلوگیری می کند. این ماده در پیش گیری از کاهش نیافتن مواد مصرفی ـ به ویژه کلیة سلول های استخوانی ـ تأثیر زیادی دارد.

 

پياز، قند خون و کلسترول را پایین می آورد.


پياز یکی از گیاهان بسیار قدیمی است که انسان آن را شناخته و در غذای خود استفاده می کرده است در کتاب های پزشکان قدیم از پياز به سبب داشتن الیاف و ویتامین ها و فلزات به عنوان داروخانه ای کامل نامبرده شده است.

 

بوی آن میکروب های مضر را از بین می برد .


قند خون را کاهش می دهد.


از ابتلا به سکته جلوگیری می کند .


قلب را فعال می کند و کلسترول را کاهش می دهد.


گردش خون را تقویت می کند.


به سبب داشتن آنتی اکسیدان، تنش و نگرانی را از بین می برد .


الیاف غذایی آن دستگاه هاضمه را تقویت می کند.

 

پياز از سرطان ریه جلوگیری می کند :
مواد شیمیایی موجود در پياز خطر ابتلا به سرطان ریه را کاهش می دهد.


مواد «فلاونوید» از دچار شدن به انواع بیماری ها جلوگیری می کند و به وفور در پياز یافت می شود .

 

پياز برای پوست بسیار مفید است. زیرا خون را تصفیه می کند و در نتیجه رنگ چهره زیباتر و جذاب تر می شود .


همچنین پياز به دلیل داشتن گوگرد باعث افزایش رشد موهای سر می شود.


پياز به دلیل داشتن آهک، دندانها را محکم می کند و باعث استحکام استخوان بندی بدن می شود…

بنابراین خوردن پياز در کودکان مبتلا به نرمی استخوان و سالمندان مفید است .

 

اگر سرما خورده اید، چند پياز را برش داده و در نقاط مختلف خانه قرار دهید….پياز مانند یک دستگاه تصفیة هوا از ابتلای سایر اعضای خانواده به این بیماری جلوگیری خواهد کرد.

 

همچنین اگر خارج خانه غذا می خورید، پياز را همراه آن مصرف کنید، زیرا ماده ای در پياز وجود دارد که از مسمومیت غذایی حاصل از خوردن گوشت مانده جلوگیری می کند .

 

اگر شخصی به دلیل مصیبت وارده دچار حملات عصبی شده،پيازی را به دو نیم کرده و جلوی بینی او بگیرید.

 

پيازچه” فواید متعددی دارد. به تازگی متخصصان علوم تغذیه فرانسه دریافته اند که پيازچه ادرار آور است زیرا ۸۵ در صد آن را آب تشکیل می دهد .
در پيازچه ۲۴۳ میلی گرم پتاسیم و ۴ میلی گرم سدیم و ۲۷ گرم کالری است .

 

دانشمندان دریافته اند که بخش سفید رنگ پيازچه دارای مواد قندی است که در ادرار کردن تأثیر می گذارد و بخش سبز آن ویتامین«ث» دارد که دستگاه دفاعی بدن را تقویت می کند. و ۲ میلی گرم ماده کاوتین پيازچه به بازسازی سلولها کمک می کند .

 

همچنین پياز به دلیل داشتن ماده گلوکوزین که مشابه هورمون انسولین است، قند خون را تنظیم می‌کند.

 

گفتنی است، خوردن نصف پياز متوسط در روز ۳۰ درصد از مقدار کلسترول بد خون را کاهش می‌دهد و به جای آن باعث افزایش کلسترول خوب خون می‌شود.


پياز منبع غنی نوعی اکسیدان است که از بروز سرطان در افراد جلوگیری می‌کند.

 

این گیاه خوراکی از بیماری آب مروارید در چشم نیز جلوگیری می‌کند و بنابراین مصرف آن به افراد مسن توصیه می‌شود !

درباره ایران یوگا

پیشنهاد ما به شما

چگونه عادتهای غذایی کودک مان را اصلاح کنیم

       چگونه عادتهای غذایی کودک مان را اصلاح کنیم   زمان مناسب برای …

0 0 رای ها
Article Rating
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 Comments
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x